Home > politik > Sekadar Info Mohamed Razali Bin Abd Rahman.

Sekadar Info Mohamed Razali Bin Abd Rahman.

Beliau adalah bekas Setiausaha DAP dan Timbalan Ketua Pemuda DAP..Beliau keluar DAP,atas kesedaran beliau di atas perjuangan PARTI DAP yg mempunyai niat jahat kepada Agama kita iaitu ISLAM. Ini dpata dibuktikan,beliau pernah tinggal die gereja selama 2minggu dan pd ketika itu,Paderi Marine,warga USA telah berada di Malaysia selama 5 tahun untuk mengkristiankan orang Islam di Malaysia..Setiap minggu sekurang-kurangnya 2 orang telah dimurtadkan..Di atas kesedarannya sendiri mendapati bahawa DAP paling benci kepada bangsa Melayu beragama Islam dan Raja-Raja Melayu..DAP juga berniat jahat untuk menukar perlembagaan Islam kepada Perlembagaan Kristian..Seorang pemimpin kanan DAP pernah didalam ucapannya mengatakan :-
“we must make sure christian become official religion in Malaysia and we make sure that the next prime minister is christian”..
Lantas daripada peristiwa itu,Razali ke balai polis untuk membuat laporan polis tentang isu ini..Dalam masa yg sama Mat Sabu mengarahkannya supaya menarik balik laporan yag dibuatnya itu..Guang Eng pernah menawarkan kepadanya kemewahan dunia iaitu :-
“Guang Eng menawarkan RM 1 Juta dan bercuti di Melbourne dan minta dia menarik balik laporan polis..Paderi di tempat kerja isterinya juga membuat tawaran yg lumayan untuk menarik balik laporan polis..
Di bawah ini adalah rancangan besar DAP,yg telah diberitahu oleh Mohamed Razali Bin Abd. Rahman:- Sumber dr sebuah blog mesra kerajaan……
Tolong sebarkan jihad kita ini kpd semua umat Islam tanahair akn perancangan kafir DAP yg cukup membimbangkan kita dalam PRU13 ini.. Ini dikatakan sendiri oleh seorang BEKAS Setiausaha Sulit Timbalan Ketua DAP Pulau Pinang,En. Mohamed Razali Bin Abd. Rahman “Perancangan Kotor DAP Jika Menawan Putrajaya” 1-Malaysia akan bertukar menjadi negara republik.
2-Agama Rasmi Kristian.
3-YDAP/YDPN perlu dilantik dari kalangan bukan Melayu.
4-Sistem Raja Berpelembagaan akan dihapuskan.
5-Laungan azan tidak dibenarkan waktu subuh (Di Penang sekarang ada arahan diminta perlahankan.) kerana azan mengganggu Cina hendak tido dipagi hari.
6-Pertandingan Tilawah Al-Quran juga akan dihapuskan.Kerana membazir duit rakyat dan negara Arab pon tidak buat pertandingan sebegini. 7-Badan NGO berteraskan perjuangan org Melayu akn dibubarkan (Pekida/Perkasa). 8-Perkahwinan campuran akan digalakkan.
9-Anak yg baru lahir tidak semestinya agama Islam,sehinggalah anak itu berumur 18 tahun,baru dia pilih agama mereka secara mutlak. 10-Subjek Inggeris akan dijadikan bahasa rasmi.Bahasa kedua adalah mandarin.
11-Mata pelajaran agama Islam akan dimansuhkan di sekolah.Nak belajar hanya di masjid/surau.Sekiranya org Melayu nak juga diajar di sekolah,subjek Kristian,Hindu,Buddha juga kena diajarkan di sekolah.
12-Chin Peng akan dibenakan balik semula ke Malaysia dan diberi gelaran Tun..Nga dan Ngeh adalah anak saudara Chin Peng.
13-MARA akan dibubarkan kerana jabatan RASIS hnaya untuk orang Melayu semata-mata.
14-Syarikat GLC akan diterajui oleh orang bukan Melayu.Orang Melayu tidak bijak berniaga hanya orang Cina yg terbaik dalam eknomi.
15-Lagu Negaraku akan diubahsuaikan.Di PRN Sarawak lalu ada dinyanyikan lagu Negaraku & bendera baru Malaysia juga sudah ada hanya tunggu menang sahaja ke Putrajaya dan tubuhkan negara republik.
16-Rejiman Askar Melayu DiRaja akan dibubarkan kerana dominasi untuk org Melayu sahaja.
17-Ketua Panglima Angkatan Tentera & Ketua Polis Negara akan dilantik dari kalangan orang Cina.
18-Kakitangan kerajaan dari kalangan Melayu akan dikurangkan terutamanya Kementerian Pelajaran kerana mahu membawa masuk lebih ramai orang Cina & India. 19- 3 agensi akan ditutup BTN,KEMAS Dan MKN.
20-Good Friday dan Easter Day akan jadi cuti wajib Malaysia untuk memuliakan hari besar Kristian. 21-Kedutaan Israel akan diwujudkan di Malaysia.
22-DAP dapat 300 Juta USD diberikan oleh yahudi dan duit diparking di bank Singapura sementara waktu standby untuk PRU13 ini. Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Advertisements
Categories: politik
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: